KREATIVA MÖJLIGHETER

Vilken är det bästa grafiska utformningen för att få mesta effekten av sina annonspengar? Det finns några sätt som gör att din annons får lite extra synlighet. Arbeta gärna med kontrastfärger och tydliga budskap.

WRAP

Vill du synas ordentligt och ligga först i tidningen så är annonsutrymmet wrap att rekommendera.
Wrap är det annonsutrymmet  på förstasidan, sid 2 och sista sidan som ingår (helsidor). I vissa tidningar ingår även nästsista sidan som annonssida.
Tidningarna kan inte ta utfallande format. Tidningen behöver alltid ha med sin logotype på förstasidan, den är antingen placerad längst upp på sidan eller uppe i högra hörnet.
Wrap behöver man boka med lite längre framförhållning eftersom det är mycket populärt format och har också tidigare materiallämning (1-3 dagar) mot ordinarie materialdag.   

annonswrap_kappa

MEMOSTICK

Memostick trycks separat, och klistras sedan på tidningen i övre vänstra hörnet. Den kan användas till kuponger t.ex, den lätt går att ta bort och ta med sig till affären. Det är ingen risk att den ramlar av för häftklistret är anpassad så att de inte ska påverkas av yttre faktorer.

Format 76 x 76 mm

I priset ingår tryck

Original på PDF ca 3 veckor innan införingsdag

annonsstickers

SPECIALEDITIONER

För att kunna nå ut till mer specifika målgrupper så producerar flera av våra tidningar tematidningar mot olika målgrupper eller inom olika områden.

Det kan vara mot t.ex:
* företag
* sommarstugeägare
* turism
* jordbruk

Välkommen och fråga om det område/målgrupp  som du vill nå så hjälper vi dig att plocka fram vilka möjligheter som vi kan erbjuda.  

annonstemanummer

TEMANUMMER

Många av våra tidningar erbjuder nativeannonsering, men vad är då native?

Native, content, advertorial – kärt barn har många namn

Native annonsering är en del inom content marketing. Content marketing är att med en smart strategi och redaktionell ton  skapa ett kommunikationsinnehåll som attraherar målgruppen.  Native annonsering innefattar advertorials, redaktionella annonser och patner-samarbeten. Tidigare benämndes dessa endast som advertorials. Eftersom native annonsering ser ut som en redaktionell text så behöver dessa annonsmärkas. Det finns färdiga mallar där ni levererar färdiga bilder och texter eller så kommer en journalist och fotograf ut och hjälper er. Vi vägleder er så att det blir ett bra slutresultat. Hör gärna av er så hjälper vi er.

nativeannons

ONLINEBILAGOR

Alla tidningar klarar online bilagor i samma papperskvalitet och format som tidningen. Dem som dessutom inte distribueras av posten klara dessutom avvikande format som en A4.

onlinebilagor