ANNONSPAKET

Räckvidd Media hjälper dig att skräddarsy ditt annonspaket!

Hushållsdistribuerade gratistidningar är inne i en positiv trend och flera titlar har etableras under de senaste åren. Allt fler annonsörer upptäcker också fördelarna med att annonsera lokalt.

Räckvidd Media har märkt en efterfrågan av annonspaket och har därför tagit fram fem sådana som vi kallar: Räckvidd Sverige, City, Norrland, Mälardalen och 100% Skåne. Du kan även skräddarsy ditt paket exakt som du vill ha det. Våra annonsörer får en unik rikstäckande räckvidd i Sverige, men bara de delar som är intressanta för just dem.

annonpaket
checklist icon

RÄCKVIDD SVERIGE

Tillsammans med våra leverantörer kan vi idag erbjuda ett rikstäckande paket med en bruttoupplaga på över fyra miljoner.

checklist icon

RÄCKVIDD CITY

Med en upplaga på över 2 miljoner kan vi erbjuda våra annonsörer ett komplett citypaket. Lägg där till att vi kan koppla på kranskommuner om så önskas och våra annonsörer får en unik möjlighet att täcka Sveriges fyra storstäder Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Fördelen att kunna anpassa våra paket med lokala budskap är särskild tydligt i Citypaketet. Konsumenter i storstäder reser ogärna längre sträckor för vardagskonsumtionen. De söker aktivt efter lokala erbjudanden i lokala medier.

checklist icon

RÄCKVIDD NORRLAND

Norrland täcker ca 59 % av Sveriges yta och här bor 12 % av Sveriges befolkning. I paketet når du orter från Gävle i söder till Kiruna i norr. Räckvidd Norrland når ut till 650 000 hushåll.

checklist icon

RÄCKVIDD MÄLARDALEN

Mälardalen fortsätter att expandera. Regionen är viktig för många annonsörer och företag. Här finns köpstarka konsumenter. Med Räckvidd Mälardalen kan vi erbjuda en upplaga på mer än två miljoner. I paketet ingår städerna kring Mälardalen, exempelvis Örebro, Västerås, Eskilstuna, Enköping och Stockholm.

checklist icon

RÄCKVIDD 100% SKÅNE

Vill du nå ut i hela Skåne, inte vissa delar av Skåne, inte till vissa hushåll i Skåne utan HELA SKÅNE – alla hushåll, då är det Räckvidd Media du ska kontakta. Tillsammans med vår leverantör Lokaltidningen når vi ut i 560 638 hushåll, paketet kallar vi Räckvidd 100% Skåne.

Kontakta oss

Kontakta oss så tar vi fram en offert anpassad exakt efter era önskemål!

Kontakta oss direkt

Våra tidningar

Vi representerar och samarbetar med de flesta hushållsdistribuerade gratistidningar.

Gå till listan